Hoe verzorg je een orchidee vlinderorchidee

Hoe Lang Bloeit een Orchidee?

Hoe lang bloeit zo'n prachtige orchidee eigenlijk? Het antwoord zal je blij maken: met de juiste verzorging kan een orchidee tot wel 3 maanden bloeien! Hier bij Papicco willen we je alles vertellen over deze verbazingwekkende bloeiperiode en hoe je jouw orchidee zo lang mogelijk mooi houdt.

Hoe Verzorg Je een Orchidee?

De verzorging van je orchidee is essentieel om haar zo lang mogelijk te laten bloeien. Hier zijn een paar eenvoudige tips:

 • Licht: Zet je orchidee op een plek met veel indirect zonlicht.
 • Water: Geef je orchidee eens per week water. Let erop dat de potgrond tussen de gietbeurten door opdroogt.
 • Temperatuur: Orchideeën houden van een stabiele temperatuur, vermijd tocht of directe hittebronnen.
 • Voeding: Gebruik speciale orchideeënmeststof eens per maand voor extra voeding.

Haal je orchidee in huis

 

Duurzaam Gekweekt voor Langere Bloeitijd

Bij Papicco staan we voor duurzaamheid. Onze orchideeën worden gekweekt in een volledig duurzame kwekerij. We gebruiken methodes die zowel goed zijn voor het milieu als voor de planten. Dit betekent dat als je een orchidee van Papicco koopt, je niet alleen een prachtige bloem in huis haalt, maar ook een stukje van onze passie en toewijding aan de natuur. 

  Geniet Minimaal 60 Dagen van Bloei

  Wanneer je jouw Phalaenopsis goed verzorgt, kun je minimaal 60 dagen genieten van haar bloemen. Maar het kan zelfs nog langer! Sommige van onze klanten melden dat hun orchideeën tot 90 dagen in bloei blijven. Het is een kwestie van liefde, aandacht en de juiste verzorging.

  Een Orchidee voor Elk Interieur

  In onze collectie vind je orchideeën in een potmaat van 12 cm, perfect voor elke ruimte. Of je nu een klein appartement hebt of een ruime woonkamer, er is altijd een Papicco orchidee die bij jouw stijl past.

  Jouw Orchidee, Jouw Vreugde

  Onthoud dat de tijd die een orchidee bloeit niet alleen afhangt van hoe we haar kweken, maar ook van hoe jij haar thuis verzorgt. Volg onze tips en geniet van de langdurige schoonheid van jouw orchidee. En vergeet niet: een goed verzorgde orchidee is een blije orchidee!

   

  Terug naar blog

  Shop jouw orchidee!