Over ons

Bij Papicco is de liefde voor orchideeën meer dan zomaar een hobby; het is onze passie. Ons avontuur in het telen van de sublieme Phalaenopsis begon vanuit een diepgewortelde passie voor deze betoverende bloemen. We zijn vakmensen die streven naar topkwaliteit, met een toewijding aan volledig duurzame teeltmethoden. Dit betekent dat elke orchidee die wij kweken, een product is van zorgvuldigheid en respect voor de natuur.

Bekijk alle zelf geteelde Orchideeën!

In 2021 borrelde het idee om een webshop op te starten, in oktober 2021 gingen we voor het eerst live. En gelijk met een succes, er worden per maand grote hoeveelheden orchideeën verzonden naar een fijn thuis!

 

orchidee Papicco

In ons assortiment vind je een exclusieve selectie van orchideeën, elk met hun eigen unieke charme en schoonheid. Bij Papicco selecteren we met precisie onze soorten, cultiveren ze met liefde, en transformeren ze in adembenemende eindproducten. Het resultaat? Een unieke collectie van orchideeën, beschikbaar in een potmaat van 12 cm, perfect voor elke omgeving.

Maar Papicco gaat verder dan alleen het verkopen van orchideeën. We zetten ons ook in om onze kennis en ervaring met jullie te delen. Op onze website vind je waardevolle tips over hoe je je orchidee het beste kunt verzorgen, zodat je nog langer kunt genieten van haar schoonheid. Van het juiste water geven tot de optimale belichting, wij staan klaar om je te begeleiden bij elke stap.