Vers vanuit onze kas

Waar komen de orchideeën vandaan?

Bij Papicco begint de reis van elke orchidee in onze duurzame en zorgvuldig onderhouden kas. Waar elke plant met liefde en deskundigheid wordt gekoesterd, begint het verhaal van jouw orchidee.

Kwaliteit en duurzaamheid

In onze kas draait alles om duurzaamheid en kwaliteit. We gebruiken geavanceerde, milieuvriendelijke methoden voor de teelt. Zo kweken we niet alleen prachtige orchideeën, maar dragen we ook bij aan een beter milieu.

De juiste groeiomstandigheden

Elke Papicco orchidee groeit op in optimale omstandigheden. Onze kassen zorgen voor de juiste balans van licht, temperatuur en vochtigheid. Dit leidt tot sterke, gezonde en bloeiende orchideeën, waardoor je de beste start krijgt bij elke aankoop.

Direct van kas naar huis

Wanneer je een orchidee van Papicco kiest, krijg je een plant die direct vanuit onze kas naar jouw huis komt. Dit betekent dat je een orchidee ontvangt die vers, levendig en klaar is om te schitteren in jouw leefruimte.

Het verschil is dan duidelijk te zien en te voelen. Een orchidee van Papicco straalt een unieke frisheid uit die alleen kan komen van een plant die rechtstreeks uit een liefdevolle, zorgzame omgeving komt.